Jogi nyilatkozat

A www.projectr2.com és a www.projectr2.hu, annak bármilyen tartalmi eleme, részben vagy egészében szerzői jogvédelem alá esik, amelyhez fűződő jogok felett az R2 Project Studio rendelkezik. A weboldal tartalmát csak az R2 Project Studio előzetes írásbeli engedélye alapján lehet felhasználni.

Az R2 Project Studio a www.projectr2.com és www.projectr2.hu weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állította össze, ennek ellenére sem tudja garantálni az oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát, valamint a folyamatos, problémamentes működést. Az R2 Project Studio kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely weboldalának felhasználása nyomán keletkezik. Az aktuális és pontos tájékoztatás érdekében az oldalunkon megadott elérhetőségeken keresse meg munkatársainkat.

A www. projectr2.com és www.projectr2.hu a teljes körű  tájékoztatás  érdekében  más  honlapokra  mutató  linkeket tartalmazhat, amely weboldalak tartalmáért az R2 Project Studio semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlap „Clients” részén megjelenített logók szerzői jogi védelem alatt állnak, melyeket kizárólag korábbi, vállalataink között lebonyolított tényleges üzleti tranzakciók alapján üzleti partnereink jobb azonosíthatósága céljából használunk. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül azokat a jelen referencia tájékoztatás jobb beazonosíthatósága céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használjuk, nem másoljuk, nem terjesztjük, és nem tesszük közzé. Kérjük, amennyiben az érintett logók szerzői jogaival kapcsolatban jogosult eljárni, és a jobb azonosíthatóságot megkívánja szüntetni honlapunk „Clients” részén, jelezze írásban az info@projectr2.hu e-mail címre, és a kérdéses, vitatott logókat 2 munkanapon belül levesszük, ügyfelünket csak szöveges módon tüntetjük fel referencialistánkon.

A www.projectr2.com és az www.projectr2.hu üzemeltetője az R2 Project Studio

Cím: 2521 Csolnok, Temető utca 23/A.

Adószám: 55584001-1-31